El 15 de gener del 1961 obrí les portes per primera vegada la llibreria Querol, comercialitzant tots els productes de llibreria i papereria. Ràpidament es va desenvolupar el negoci  al subministrament professional de qualsevol producte que necessitessin les empreses del territori, acordant distribucions i comercialitzacions amb els primers fabricants del moment en productes relacionats amb l’oficina. De les primeres  distribucions  es troba OLYMPIA amb tot tipus de maquinària i   l’1 de juliol del 1977 es va firmar el contracte mitjançant el qual ens convertíem en distribuïdors oficials exclusius de Canon Copiadoras de España S. A. per a les comarques de la Ribera d’Ebre, Terra Alta, Baix Ebre i Montsià, distribució que es manté fins el dia d’avui, essent el distribuïdor més beterà de Catalunya. El 1999 rebem per part de Canon el guardó com a millor distribuïdor d’Espanya,

Es continuà creant departaments e incorporant nous productes per assolit les exigències dels nostres clientes com, informàtica, software, mobles d’oficina e interiors, etc.

A finals de l’any 2013 unim tots els nostres departaments en les noves instal·lacions ubicades al carrer Ronda Reus 19-21 baixos amb 600 metres 2, amb l’objectiu de donar un millor serveis als nostres clients.