[./index.htm]
[./page-3.htm]
[http://www.actiu.com]
[http://www.icj.es/]
[./page-2.htm]
[./page-5.htm]
[./page-4.htm]
[./page-6-botigues.htm]
[http://tienda.clubdelaoficina.com/EndUser/index.asp]
[http://www.calipage.es/]
[http://www.canon.es/]
[http://www.youtube.com/watch?v=n_bLWd1skFw]
[./noves-tecnologies.htm]
[./contacte.htm]
[http://www.teveon.tv/]
[http://www.calipage.es/]
[http://www.icj.es/]
[./page-6.htm]
[./contacte.htm]
[./contacte.htm]
[./contacte.htm]
[Web Creator] [LMSOFT]
Nova evolució per satisfer les exigències dels actuals espais de treball; sobrietat, equilibri, amplitud en la seva gamma i un programa amb gran personalitat.
Cadires operatives amb personalitat pròpia que incorporen un sistemes d'última generació que detectaen el contacte de l'usuari amb el respatller, ajustant la velocitat de la tornada al moviment de l'esquena.

A més, la combinació de nous materials i l'aplicació de les últimes tecnologies productives, ofereixen com a resultat molts tipus de respatllers diferents i innovadors.

En definitiva, uns dissenys lleugers i tecnològics capaços d'adaptar-se a qualsevol espai i usuari.
Un concepte innovador en l'equipament i mobiliari de la llar.

Un moble totalment operatiu d'ús informàtic per al treball i l'estudi, permetent ocultar tot l'equip informàtic, cablejat i arxiu, mostrant un disseny actual.

Ergonomia i versatilitat es combinen per oferir una àmplia gamma de programes de mobiliari informàtic, tant per a l'oficina com per a l'equipament de la llar en espais d'estudi o home office.
El desenvolupament d'enginyeria i la tecnologia emprada permeten organitzar un espai en el qual tot és operatiu i cada element compleix una funció; sense renunciar a una estètica inspirada en les estructures de la naturalesa, que combina formes ondulants i angles accentuats.
clubdelaoficina.com
Ronda Reus, 19 - 21  | 43500 - Tortosa | Teléfono 977 444 700 | Fax 977 441 910