Noticia ZANCO Tiny T1

Mitjançant la web de projectes creatius KickStarter, se’ns presenta el que serà el telèfon mòbil més petit mai dissenyat, el Zanco Tiny T1. Aquest dispositiu, a part de tenir un nom prou lleig, pareix que tampoc permetrà teclejar fàcilment sobre ell, ja que les seves mides seran de només 46’7mm d’alçada x 21 d’ample, més o menys, l’equivalent a 2 monedes d’euro, per fer-nos una petita idea de les dificultats que comportarà.

Però deixem les coses clares, no estem parlant d’un Smartphone d’última generació, dels que estem acostumats a manipular, parlem més be d’un dispositiu que ens permetrà, això si, amb prou feina, realitzar trucades, enviar SMS i poca cosa més. Com s’entén, no ens serà gaire útil més enllà d’un ús per emergències, ja que el seu reduït cos no dona per a molt més. De moment, el Zanco Tiny T1 és troba en fase de prototip, tot i que pareix que res aturarà aquest projecte, ja que ha complit perfectament les expectatives, sobrepassant amb folguera el finançament necessari de l’esmentada web creativa KickStarter.

Entre algunes de les seves característiques tècniques trobem:

  • Agenda per 300 contactes
  • Memòria per 50 SMS
  • Registre de trucades per els 50 últims nombres
  • Nano Sim
  • 32RAM + 32ROM
  • Pantalla OLED de 12.5mm
  • Carga mitjançant Micro USB
  • 13 tons de trucada

 

Sens dubte, no serà per les seves prestacions que atregui a ningú, però si vols tenir el detall de fer-te veure entre els teus col·legues amb un dispositiu exclusiu, el Tiny T1 serà el teu aliat preferit. Resaltem també, que el seu pes serà de només 13gr., amb una pantalla OLED de 64×32 pixels i 12’5mm de ample, tot això alimentat per una bateria de 200mAh.

De moment, el Zanco Tiny T1 només serà compatible amb les xarxes 2G, qui sap, si té prou èxit, dintre de poc podem somiar amb un T2 de 2ª generació compatible amb les xarxes actuals i capaç d’executar aplicacions? I per últim, en quant al seu preu, pareix que estarà per baix dels 50€.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *